GRATIS EVENEMANG I STOCKHOLM

BigBenStandUp - Gratis Stand Up varje tisdag, torsdag och söndag (66886)

Varje TISDAG, TORSDAG och SÖNDAG sprider BigBenStandUp glädje och energi över Stockholm. Showen börjar 20.00 på Folkungagatan 97. Fri entré!

BigBenStandUp är den äldsta och bästa StandUpKlubben i Stockholm för nya och erfarna komiker. I nio år har denna institution levererat Sveriges hetaste komiker utan uppehåll. StandUpKlubbar kommer och går, men det är bara BigBenStandUp som består.

BigBenStandUp har gått från att köra StandUp för trötta fyllon som sov i jordnötterna till att bli StandUpScenen alla pratar om. Ta med alla era vänner så får ni chansen att uppleva BigBenStandUp ni med.

Varje TISDAG blandas StandUp med ImproComedy som är ett helt nytt koncept som vi startade när vi tröttnade på att nästan all humor man ser idag är producerat, repeterat och tillrättalagt. Vi vill att publiken ska få vara med när humor improviseras fram i stunden, utan manus. Publiken bestämmer ALLT.

Varje TORSDAG blir det Engelsk StandUp. Då blandas svenska och internationella komiker som slipar sina engelska skämt för att eventuellt kunna köra StandUp utomlands.

Varje SÖNDAG blandar BigBenStandUp nya och erfarna komiker från RAW, Norra Brunn, Parlamentet, Roast på Berns, Solsidan, Kontoret och direkt från gatan.

BigBenStandUp bjuder på framtidens roligaste komiker och ni får vara med när Sveriges mest etablerade komiker testar nya idéer. I stort sett alla kända Svenska komiker har besökt BigBenStandUp under åren, och en hel del internationella också. Vill ni se vilka som varit nere kan ni besöka BigBenStandUps fotogalleri - se länk nedan!

Vilka som kommer de olika kvällarna ser ni på BigBenStandUp.com. Ofta dyker det även upp hemliga kända gäster.

BigBenStandUp ger dig och dina vänner en avslappnad kväll, med bra musik och roliga människor både på och vid sidan av scenen. Det är nya komiker och nya ämnen som analyseras varje kväll så man kan komma tillbaka till BigBenStandUp varje vecka - TISDAG, TORSDAG och SÖNDAG utan att det blir tråkigt.

Det är nog därför BigBenStandUp är Stockholms populäraste StandUpKlubb år efter år.

Det brukar vara extremt mycket folk och alla som vill se showen får nästan inte plats. Ett tips är att komma i god tid.

Restaurang och bar öppnar 19:00 och showen startar 20:00, fri entré.

Vi önskar er hjärtligt välkomna och hoppas på en rolig kväll tillsammans med er.

Lokal/plats: Big Ben Pub, Folkungagatan 97, Södermalm
Datum: Torsdag den 13 september 2012
Tid: 20:00 - 22:00
Mer info: Big Ben Stand Up
Mer info: Big Ben Pub
Mer info: Big Ben Stand Up Facebooksida
Mer info: Big Ben Stand Up fotogalleri
Mer info: Gilla GRATIS I STOCKHOLM på Facebook HÄR!Ditt namn: * Din e-postadress:
Mottagarens namn: * Mottagarens e-postadress:
Meddelande: